Twisted Mind

Ooooooh!

Kategori: Bilder

det morrade till i byxorna när hon stalkade den här tjejens bloggkommenterare och hamnade på den här tjejens sida! (ja det går att klicka där det är markerat och komma dit man ska)

Här ska det köpas om föken vill/orkar göra!


Fatta vad snyggt det skulle bli i en av grabbarnas rum med stora snygga tavlor med såna motiv!

Kommentarer

  • http://trueborn.blogg.se säger:

    Nämen. Oj! Dom där korten är faktiskt tavlor från början som jag tryckt upp som vykort. Här finns mer skallar och mer info om tavlorna. Scrolla längst ner så kommer dom som du sett=) http://artbytina.blogg.se/category/deadhead.html



    Det skulle vara väldigt kul att få återgå till mina skallar och måla nya, det var ett tag sedan. Mailar prisförslag och lite frågor till dig ikväll. Skapar alltid utan köptvång. Ser alla förfrågningar & beställningar som utmaningar. Återkommer!

    2012-03-20 | 07:27:43
    Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/
  • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

    Då ska se till att införskaffa ett gäng höga långsmala dukar (var det ca mått 30 x 50 cm du önskade i så fall? Vill du ha med 3 cm djup, eller 1, 5? - dom djupare är snyggare, men lite dyrare. Sen börjar skapar-processen! Den låter jag givetvis dig hänga med på. Mailar över work-in-progress bilder när jag kommit igång. Sen får vi se vart vi landar. (Prisförslag: tavlor i storleken 30 x 50 brukar hamna på max 1000 per tavla för material & tid - men givetvis med rejäl rabatt vid flera tavlor.)

    2012-03-20 | 18:47:30
    Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här: