Twisted Mind

Hon terapiplanerar

Kategori: Allmänt

Det funkar precis som det låter!

Hon planerar och planerar, ser till att ha koll på allt en miljon gånger hundra så vänjer hon sig snart vid tanken. Det är ganska kul, och spännande. Förlovningsfesten är klr förutom den lilla detaljen att dom inte har någon lokal ännu. Annars är det mesta bestämt. Vad för slags mat det ska vara, ungefär vad som ska hända och vilka som ska komma, hon har till och med designat och skrivit inbjudningskorten. Lokalen måste ordnas senast tisdag, annars blir det nog svårt att få tag i något.

Dom bestämde direkt att det ENDAST de närmaste får äran att dela detta moment med dom, sagt och gjort... Med alla barn blir det närmare 80 personer?! Hur lyckades dom med detta?

Kanske är det så att dom närmaste är så många... Oj vad älskade dom måste vara!

Bröllopsplaneringen är i full gång också, klänningen är planerad. Den blir designad av barflickans vän som pluggar till designer i NY. Det ska bli så spännande att få se den sen. Oj vad vacker den kommer bli! Ringarna är redan utsedda men inte beställda, känns som att det är lite tidigt kanske. Men kyrka, präst, best man, tärnor, kläder och allt sådant är redan klart, kläderna är dock inte beställda dom heller men det ska dom nog inte ordna förrns framåt januari, februari.

Skönast är nog ändå att dom sparat ner ett program/checklista på allt man behöver göra och när inför bröllopet. Känns skönt att veta och inte missa något och dessutom slippa stressa!!!

Nu är det god natt för i morgon kommer halva släkten på påskmiddag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: