Twisted Mind

Aprillade sig själv till slut

Kategori: Roligt

Så är det faktiskt, hur någon nu lyckas med det tänker ni? Hon ska berätta, okej här kommer det:

Hon och han diskuterade vad som möjligtvis kan vara det bästa och mest trovärdiga aprilskämtet och kom fram till att dom skulle förlova sig på facebook. Dom har ju ändå bott ihop ett tag även om dom bara är vänner osv, och dessutom inte planerat att lämna varann på gud vet hur länge så det skulle helt klart vara trovärdigt och även överraskande för alla.

Dom ändrade status och kommentarerna haglar in, vartannat grattis och vartannat april april så dom bestämde sig för att ta det ett steg längre. Åkte till Kista galleria och lurade kassören att dom skulle vilja prova ut förlovningsringar, fotade och "skulle ta hem för att fundera" det gick kanonbra. Nu började folk verkligen att gå på skämtet och dom var nöjda...

Ända tills mamman till henne skrev på sin egen facebookstatus att hon var så otroligt lycklig över att hennes dotter och sambon äntligen kommit till skott och förlovat sig!!!! Detta gav henne creeps, nu började dom känna sig lite elaka och förstod att dom kanske gått lite för långt. Mamman skulle bli helt hjärtekrosad ifall dom nu slängde ur sig något fint som - "april april"

Dom övervägde saken och bestämde sig för att faktiskt göra det på riktigt!

Så... dom aprillade sig själva ganska hårt! Med denna texten offentliggjorde hon allt:

"Oookej, det är 1:a April idag och det började som en kul grej! Att lura alla för det är sååå enkelt (april april på er allihop), men faktum är att nu kommer min mamma att bli heeeelt förkrossad om vi inte genomför detta! Så inbjudningarna till den riktiga FÖRLOVNINGSFESTEN kommer med posten!"

Så nu är det bara att stå för allt och genomföra det! Bestämt är även att dom gifter sig 1:a april nästa år! Välkomna att hänga med på denna bergochdalbana!! För det är precis vad det kommer att bli för henne. Hon som har så svårt för allt vad som heter förhållanden... Vilken tur att B (sambon) är så förstående och har känt henne i 30 år!!


Bilden från guldhandlaren!

Kommentarer

  • Melissa - Den brutala sanningen! säger:

    nämen grattis, haha inte många som lyckas aprila sig själva :D

    2012-04-02 | 11:11:49
    Bloggadress: http://lavali.blogg.se/
  • Sofie säger:

    Underbart! Grattis (på riktigt)! :)

    2012-04-02 | 12:47:38
  • twisted mind säger:

    Hihi tack =)

    2012-04-02 | 13:07:27
    Bloggadress: http://extaordinary.blogg.se/
  • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

    Ett stort härligt grattis till er!

    2012-04-02 | 18:32:56
    Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här: