Twisted Mind

Ojsan

Kategori: Funderingar

Vad hände?

Han kommer hem från jobbet och hon har plockat undan och kastat alla (nästan alla) grovsopor. Hon var lite ledsen över att hon inte hade tagit disken men asså - liiite vila måste hon få för att orka livet när hon jobbat natt!!
Plötsligt händer det:
När hon förklarar varför hon inte ännu gått ner med den stora madrassen som låg kvar ihoprullad på hallgolvet efter storstädning i lillsessans rum så kramar han henne ?! och säger att det är helt okej och att han tar den när han kört henne till jobbet. Tillbaka till kramen - eeh... hon stelnar till som en pinne och vet inte om hon ska krama tillbaka eller bara stå där! Helt missanpassad!!! Det kändes som en sån där överraskningsfest när det är helt svart hemma och man kliver in genom dörren och precis ska tända lampan och där står 500 pers och ger en rännskita och infarkt på samma gång när dom skriker "SURPRIIIICE"

Så hon fick lite panik...
Detta kan inte betyda annat än att det var fruktansvärt länge sen hon kramade någon?! Hon minns nog inte riktigt. Pinsamt! Är hon verkligen helt oförmögen till kroppskontakt med andra? (förutom barnen förstås för dom kramar hon hela tiden) Oh my god säger hon tyst för sig själv i huvudet! Det var en spontan kram, och han släppte inte heller utan stod kvar där och fortsatte krama henne och liksom... släppte inte?! Ööh? Hon blir konfundersam... tänker... Gillade hon det? -Ja faktiskt. Men tänk om det händer för ofta? Då blir det kanske jobbigt? Eller? Kanske är det bra att kramas ibland...

Hon tycker ju faktiskt om att bli kliad i håret (ganska ofta till och med). Det är verkligen det bästa som finns. Han brukar killa när han märker att hon har svårt att komma till ro. Det älskar hon... Men kramas... Ja alltså det kändes väl helt okej - bara han kanske håller det till någon gång i halvåret eller så =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: